MEEZEILVAKANTIES.BE
Wij organiseren meezeilvakanties in het authentieke Griekenland, op een prachtige Beneteau Cyclades 50.5. Tijdens onze meezeilvakanties zeilen we tussen de prachtige authentieke eilanden voor Athene, en stoppen we o.a. in het prachtige Hydra, Poros, Epidaurus, Aegina, etc.

Meezeilvakanties.be is voor mensen die willen proeven van een zeilvakantie, geen eigen boot hebben, niet het diploma hebben om een boot te huren, of al wel kunnen zeilen maar niemand in de vriendenkring warm krijgen om een boot te huren, kortom voor iedereen die van zeilen houdt.

Nieuw in België. Voor een meezeilvakantie kwam je altijd terecht bij Nederlandse organisaties en bestond dit nog niet in België. Hoog tijd dus dat daar verandering in kwam en kan je vanaf nu dus ook genieten van een zalige zeilvakantie, tezamen met andere Vlamingen en zit je niet als vreemde, Vlaamse, eend tussen allemaal Nederlanders maar zeil je dus met andere Vlamingen.

Op onze meeeilvakanties zeil je daarenboven met mensen van je eigen leeftijd. Zo kunnen 30 en 40-ers meezeilen in de week van 12 tot 19 Augustus 2017 en 49 plussers in de week van 19 tot 26 augustus 2017. Onze meezeilvakantie kan al voor 695 Euro, zie alle info op www.meezeilvakanties.be

Je kan individueel inschrijven, als koppel, 2 vriendinnen, vader en zoon en moeder zeilt niet graag, etc. Kortom, voor iedereen die graag op het water zit, onder een lekker zonnetje, met de wind in de haren :).

We varen met een monohull, en geen catamaran, om heerlijk te kunnen zeilen, lekker scherp te kunnen varen en schuin te kunnen hangen, kortom het echte zeilen en dat, niet in de grauwe koude Noordzee, maar in een heerlijk zonnetje van 30 graden, zwemmen in azuurblauw water van 25 graden en aperitieven op het voordek met een heerlijk Grieks wijntje :).

Ik organiseer deze vakanties omdat ik zelf graag zeil, al een 30 tal jaar. De laatste jaren heb ik geschipperd voor Nederlandse organisaties en toen gemerkt dat meezeilvakanties in Vlaanderen nog niet bestonden, maar vanaf nu kan je dus ook genieten van een heerlijke meezeilvakantie, in Vlaams gezelschap, onder een heerlijke Griekse zon en een azuurblauw zwembad rondom ons :). Voor alle info en inschrijvingsformulier, zie www.meezeilvakanties.be